resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 1221
    rakibin başkanı, eski çalıştığım firmanın da yöneticisidir. soyadı itibari ile ülkenin en güçlü adamlarından biridir. o kadar güçlü bir adamdır ki, ülkede para yokken, başkanı olduğu kulübün borçlarını yapılandırma için devlet bankasından milyonlarca dolar kullanılması konusunda gerekli yerleri ikna etmiştir.

    hala buralarda fener kümeye düşer mi fln tartışmaları dönüyor, ona çok gülüyorum, bu kadar saf olmayın arkadaşlar.

    esas değinmek istediğim nokta ise bu adamın vizyonerliğine şununa bununa yorum yapabilecek kalibrede pek insan yok ülkede. bizim sadece transfer dönemlerinde cümle içerisinde kullandığımız milyon dolarlara bu arkadaş günlük olarak yön veriyor. isterse komple hatalı bir takım yaratsın, isterse 3 sene şampiyonluğa oynayamasınlar. bu adam sayesinde kulübü, ödenemez hala gelmiş borçlarının tekrar ödenebilir olmasını sağlıyor. hani şu bizim uğrunda riva ile floryayı verdiğimiz amaç var ya...

    bu tarz gelişmeler oldukça sadece futboldan değil ülkemizden de iyice soğuyorum. adalet diye bir kavram artık yok hayatımızda. parası olduğu ya da birilerine yakın olduğu için güçlü olan insanların mutlu olması için kurulmuş bir düzende yaşıyoruz ve daha da kötüsü bu düzen artık normalimiz oldu isyan bile etmiyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın