• 400
    tek kelimeyle rezilliktir. hatta rezilliğin dik alasıdır.

    hatırlarsınız.. mustafa cengiz "a planımız b planımız c planımız hiç tutmadı. hayatta böyle dönemler vardır. her şey ters gider. bizim başımıza da bu geldi." demişti. haklıydı da. hayat böyledir. bazen adilik yapacağı tutar. her şey ters gider. lanet okursunuz. bir süre sonra da her şey düzelir. geçmişe döndüğünüzde de "nasıl atlatmışız" dersiniz.

    ancak.. ocak ayının 8'indeyiz. ocak ayının 8'inde hala tek bir transferin dahi yapılmamış olması için sizin d, e, f, g, h... y, z... bütün planlarınızın ters gitmesi demektir ki bu şansızlık değildir. bu beceriksizliktir. bunun özrü de yoktur. çünkü sizin transfer yapmanız için 8 gün geçmedi. 31 mayıs 2018'den bu güne kadar tam tamına 7 ay 7 gün geçti!

    bundan 20 yıl önce yaşansaydı bu transfer dönemi anlayabilirdim. futbol o zamanlar amatörlükle profesyonellik arasında sıkışmış bir spordu. artık böyle değil. artık takımlar veri analistleri kullanıyorlar, futbolun bilimi ön planda. yahu kiralayacakları oyuncuların hangi takıma kiralanacağına dair komiteler bile kuruyorlar. transferler için kimse "transfer dönemi"ni beklemiyor. sezon devam ederken bile takımlar önlerindeki dönemin planını yapıyorlar.

    eren ve serdar'ın gideceğini varsayıyorum. rodrigues gitti. takımda 0 forvet var. kaliteden bağımsız, sadece ve sadece rakamları tutturmak istesek 4 transfer (2 forvet, 1 kanat, 1 defans) yapmak zorundayız. bu 4 transferden en az 3'ünün kasım ayında, hadi hayat adilik yapmış olsun, aralık ayında tamamlanmış olması lazımdı. terim forvet istediğini 6 aydır dile getirmedi mi? garry rodrigues'in satılacağı belli değil miydi? e hani kanat ve 1 forvet transferi? (eren ve serdar'ın gidişinden yönetimin habersiz olduğunu varsayıyorum. o da ayrı bir rezillik gerçi..)

    kimse kusura bakmasın ama ben bu saatten sonra transfer mransfer istemiyorum. gerekirse olamayalım şampiyon. çünkü bu kadar beceriksiz bir ekibin yapacağı transferlerin ne kadar kötü olabileceğini hayal bile etmek istemiyorum. abarttığımı düşünebilirsiniz ama fener'in comolokkosunu bile transfer konusunda bizim yönetimden daha başarılı buluyorum.

    ha bakın şunu ifade etmem lazım. beceriksizlik ile kötü niyet arasında fark vardır. adını anmak dahi istemediğim bir önceki başkan kötü niyetliydi. mustafa cengiz yönetimi sadece beceriksiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın