• 382
    2019'daki ilk lig maçımıza 13 gün;
    ilk resmi maçımıza ise 8 gün kaldı.

    8 gün sonra ziraat türkiye kupasında boluspor ile maç yapacağız ve bu maça çıkmak için forveti yok takımın. farkında mısınız bilmiyorum ama 1 hafta sonra takım sezonun kalanına start veriyor ama ilk yarıyı bitirdiği halinden 3 tane as eksik ile başlıyor. serdar, rodriges ve ne kadar beğenmesek de elimizdeki tek kör topal forvet olan eren de yok artık. biz bu durumu söyleyince de yangın tayfa oluyoruz, sözlüğün selameti için engellenmesi gereken kişiler oluyoruz.

    arkadaş takım eksik eksik diye bağırıyor. ama hala "acele karar verilerek transfer yapılmaz" diye taraftar uyutulmaya çalışılıyor. kimse acele transfer yapılsın istemiyordu zaten. herkes istiyordu ki; takımın eksikleri ilk yarıda bariz iken, belli bir çalışma yapılsın, 2 ay önce liste veren fatih terim'in önceliklerine yoğunlaşılsın. ve bunları acele bir şekilde değil, 6 ay gibi koskocaman bir sürede yapmasını bekledik yönetimden. 6 ay, 180 gün, 4320 saat. bu kadar sürede bir plan program dahilinde hareket edilmesini bekledik yönetimden. "eşek değillerse bir çalışma programları vardır" dedik. inandık bu takım için bir şeyler yapacaklarına.

    acele bir şekilde değil, 6 ayda hazırlandıkları devre arasına, transfer sezonu açılır açılmaz hamleler ile başlayacaklarını ve bu 1 hafta sonra maça çıkacak takımın bariz belli olan eksikliklerini gidereceklerini düşündük.
App Store'dan indirin Google Play'den alın