• 20
    şöyle bir yazılanları okuyorum, takip ediyorum ve her yeni gün birçoğumuzun bu modele uyduğuna inanıyorum.

    dur hele, hemen ofsayt butonuna basıp gitme, otur ve dinle.

    yönetimimiz aciz, kabul ediyorum. en ciddi rakibin* kamp dönemine 2 transfer yetiştirmiş, sen hala futbolcu arayışı içindesin. geçtiğimiz yaz transfer döneminde en azından bir isim üzerine yoğunlaşmıştık*, şimdi yoğunlaştığımız bir tane isim bile yok. takımda, cv'sinde forvet yazan bir topçumuz yok ve kampı yarılamış durumdayız. bunların hepsini kabul ediyorum, öpüp başıma koyuyorum.

    gelelim eleştirdiğim tarafa. bir isim atılıyor ortaya, kimin olduğunun en ufak önemi yok. hemen entryler giriliyor, hemen araştırmalar yapılıyor, youtube kaçan goller derken oturduğunuz yerden ''bu adam burada iş yapmaz'' yaftasını vuruyorsunuz. yahu kardeşim, sakin ol önce bi. iyisiyle kötüsüyle şu takıma forvet diyebileceğimiz herhangi biri katılsın önce. maçlarına çıksın, performansını görelim önce.

    tamamen aklıma gelen bir örnek olduğu için konusunu açacağım, demba ba. demba ba'nın karaktersel problemini yazanı anlarım ama bu adam yaşlandı oynayamaz diyenlere aklım ermiyor. çok geçmedi üzerinden, gelirken ''yılın bidonu'' ünvanı ile gelen melo'nun, ligimizde neler yaptığını hepimiz çok iyi biliyoruz, değil mi? demba ba'da bu ligin ikinci yarısında sansasyonel bir etki yapabilir, neden olmasın?

    michy batshuayi ismi geçiyor, 15 maçta 1 gol atmış. hiçte atamayabilir kardeşim? adamın geleceğini izlemeden, geleceği hakkında neden yorum yaparsınız?

    ayrıca liglerin devre arasında, 15 maçta 25 gol atan birisini mevcut finansal koşullar içerisinde nasıl alabilirz ki?

    hem kendinizi, hem diğer taraftarları yoruyor, üzüyorsunuz. az sakin olun, yönetimin bizleri şaşırtmasını bekleyin.

    ayrıca siz değil misiniz, fatih terim'in aldığı her kararın arkasındayız diye? 15 maçta hiç gol atmamış birisini de getirebilir hoca, o zaman arkasında duracak mısınız yine?

    transfere bağlı taraftar modeli olmayalım, bu takım bu sene alınan ya da alınmayan transferlerle yine şampiyon olacak ve sokaklarda yine omuz omuza olan bizler olacağız. transferler gelir ya da gelmez, oyuncular gider ya da gitmez... gitmeyecek tek kişi var, o da sensin, benim, biziz!
App Store'dan indirin Google Play'den alın