• 6688
    maalesef iyice bölünmüs durumda olan taraftardir, yönetimin arkasinda durmayarak kendi bacagimiza sikiyoruz resmen, sike sike transfer yapilacak garry bugun satildi yarin golcüler transferler gelecek ama bu transfer döneminde taraftar bu kafayla devam ederse, yönetim-hoca-takim dan olusan sac ayagindan 1 tanesini kiracak ve yeni dursunlara yelken acacagiz. bu arada toz kondurulmayan terim hocamiz da kulüpten ilk ayrilacak isim olur, cünkü su an bir düzen kurulmaya calisiliyor ve taraftar bu süreci baltalamak icin gece gündüz calisiyor, hadi camia icindeki baskan adaylarini ve trollerini anladik, peki taraftar daha transferin 2. gününde neden istifa senlikleri düzenliyor, ne isimize yarayacak, diyelim ki adamlar normalde 2 verip alacagi bir oyuncuyu sirf baskidan dolayi 5 e aldilar, ne kazanacagiz, elimize ne gececek?
    azicik sakin olun ya zor bisey degil ki. tepki gösterin isterseniz gidin abdurrahim'e dalin ama her seyin bir zamani var, garry gitti mi gitti, para geldi mi geldi, baktin 3-4 gün tik yok, aciklama da yok, agzina ne gelirse söyle ama daha cebe para girmemisken cosup saga sola sallama, bu camiaya zarar veriyor, transfer biraz da hava isidir, alan carvalho gibi leblebi gibi gol atan adam gelecek millet yönetime küfretmekten oyuncuyu da mundar edicez bu gidisle. her seyden bagimsiz, terim transferi cok sever illa ki 3-5 kisiyi alacaktir, bu hep böyle olmustur.
    ben gereksiz transfer yapacagimizi dahi düsünüyorum.

    - terim ile abdurrahim kavga etti,
    - 6 aydir hicbir transfer görüsmesi yapilmiyor (terim 2 ay önce calismalarimizi yaptik dedikten 2 gün sonra)

    gibi uydurma haber yapanlara bile destek olan taraftarimiz var.
    kendilerine basarilar diliyorum, bu simariklikla iyi gün taraftari olmanin da temellerini atiyorsunuz, belki bu dönem baski yapmak hosunuza gidiyor ama ilerisi icin taraftarin genlerini ile oynayip kökümüze dinamit koyuyorsunuz.

    ota boka yalan dolan demeden inanan bir taraftar yapisi oldu, yazik cok yazik.

    dursun'a sahip cikildi,
    mallar teslim edildi,
    avrupa'dan cezayi kitlediler,
    mallar peskek cekildi,
    kendi adina fatura düzenledi,
    mis gibi mali ve idari ibrasini da oldu,
    dönemini bitirdi,
    cekti gitti.

    bu adama gik diyemediniz, simdi isini yapmaya calisan yönetimin ilk yili dolmadan istifa diyorsunuz, secim sürecine giren galatasaray'i 2 düdükle fenerden beter ederler bunun bile farkinda degilsiniz.

    osur osur ipe diz,
    serdar 5 milyondan aza satilirsa istifa,
    maicon 15'e satilmazsa olay cikar,
    belhanda 25'e gitmezse mayisi göremezsiniz,
    formayi begenmedim istifa,
    gs store'dan tshirt aldim 2 gün gec geldi istifa,
    biri de batsuayi'yi almazsaniz kulübü basariz filan yazmis e eben..
App Store'dan indirin Google Play'den alın