resim
Semih Kaya
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 6481
    yabancı sınırı 1(bir) olsun diyen galatasaray kestanesi. genç oyunculara sözde abilik yaparmış gibi yanaşıp akıllarını çelip menejerini onlara yamıyor. ozan kabak ve atalay babacan’ın menejeri aynı menejer.

    kendisi bir örnektir ama kötü örnektir. futbolun benjamin button’ıdır. 18 yaşındaki performansı ile 27 yaşındaki performansı karşılaştırdığında hep geriye gitmiştir.

    kulüp yönetimi ve fatih terim semih kaya, sinan gümüş ve selçuk inan gibi profesyonelliğe tepki olarak doğmuş kan emici keneleri genç oyunculardan uzaklaştırmalı. aksi takdirde bu gençlerden bir cacık olmayacaktır. yunus akgün bir maç sonunda sinan gümüş’ü örnek aldığnı söylemişti. şimdi yunus akgün’den ne bekleyebiliriz allah aşkına. yunus iyi oynasa bile kanım kaynamaz.

    semih’e gelirsek bu aralar twitter’daki galatasaray hesapları üzerinden algı kasmakta. galatasaray’a transfer olabilmek için muhtemelen o satılık hesaplara para yedirmekte. hatırlarsanız galatasaray’daki son dönemlerinde 2 gol yedirip takımı mağlup eden hatalardan sonra bile menejeri gazetelere ertesi gün “semih kaya’ya inter talip” şeklinde haberler yaptırıyordu. şimdi de aynı taktiği taraftar hesapları üzerinden deniyor.

    fatih terim’in sezon başında eray işcan’la sözleşme yenilemesini engelleyen güç taraftardı. semih kaya’nın ve menejerinin oyunlarına karşı ayık olmak lazım!
App Store'dan indirin Google Play'den alın