resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 9306
    hiçbir zaman tek bir açıdan değerlendirilmemesi gereken başkan.

    sportif anlamda fatih terim'den sonrası yoktur bir kere onu söyleyelim. ayrıca burada terim'in aldırdığı kötü transferlerden değinilmiş fakat kendisinin bu 2 senede diğer rakiplere ezici bir üstünlük kurup şampiyon olduğu belirtilmemiş. hatta bu kötü olduğu söylenen transferler hamza hamzaoğlu'nu bile şampiyon yapmıştır.

    kendisinin transferler ve sözleşmeler yönünden eleştirilmesini doğru bulmuyorum. 5 yabancı oynatma durumunda selçuk ve burak gibi dönemin en iyi oyuncularını başka türlü takımda tutamazdık. ayrıca yaptığı transferlerden çok getirdiği teknik adamlar konusunda yanlış yapmıştır. alman ekolünden teknik adam bakıyoruz sözünün ardından mancini ve prandelli'yi getirmiştir. mancini, terimin bıraktığı şampiyon kadroyla başarısız olmuştur. prandelli ise ligde manciniden daha başarılı sonuçlar almasına karşın oynattığı futbol ümit vermemiştir.

    kendisinin dokunulmaz bir tarafı varsa o da duruşudur. gerektiğinde siyasetin bile karşısında durabilen biridir. bu yönden gelmiş geçmiş en iyi duruşa sahip başkan olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın