• 32951
    galatasaray spor kulübü 2. başkanı abdurrahim albayrak yakın dostumdur, bilirsiniz.
    ancak galatasaray yönetimine seçildiği genel kuruldan bu yana kendisi ile ne konuşmuş ne de görüşmüştüm.
    önceki gün telefonum çalıp, ekranda abdurrahim albayrak ismini görünce şaşırdım.
    açınca albayrak’ın oldukça üzgün olduğunu anladım.
    birkaç gün serdar ali çelikler’in yazısına takılmış.
    serdar ali bu yazısında “albayrak gazetecilerle çarşamba günleri düzenlediği geleneksel 'çarşamba yemeği'nde serdar aziz’in affedildiği açıkladı. terim kendisine danışılmadan yapılan bu açıklamaya çok bozuldu ve serdar’ın biletini kesip takımdan yolladı” diye bir yazı yazmıştı.
    albayrak bu iddianın doğru olmadığın söyledi.
    “sözünü ettiği çarşamba günü zaten 'çarşamba buluşması' yoktu. olmayan bir yemekte söylediğim bir şey nasıl olabilir. ağzımdan böyle bir cümle de çıkmadı. hangi gazeteciye böyle bir şey söylemişim. bir gazeteci de çıksın desin abdurrahim bunu bana söyledi desin. ağzımdan serdar aziz’i affettik diye bir tek kelimeyi duyan gazeteci açıklasın. cezayı bir yönetim olarak vermedik ki, biz affedelim. bu teknik direktörümüzün yetkisinde olan bir mesele” dedi.
    ben de “serdar’ı ara, dürüst ve art niyetsiz bir gazetecidir. yüzde yüz güvenirim. biri ona yanlış bilgi vermiştir” dedim.
    şimdi ya bir gazeteci çıkıp, “abdurrahim bunu bana söyledi” diyecek ya da sevgili serdar kardeşim kendisine bu bilgiyi aktaran kişinin verdiği bilgilere bundan sonra güvenmeyecek.

    fatih altaylı
App Store'dan indirin Google Play'den alın