resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 1215
    --- alıntı ---

    ali koç, fenerbahçe'yi içinde bulunduğu ekonomik zorluktan çıkarmak için bir ingiliz şirketinden 120 milyon euro kredi aldı.

    20 milyon euroluk kredinin ilk dilimi olan 40 milyon euro serbest bırakıldı. bunun için 3 yıllık yayın gelirleri temlik edildi. ihtiyaç olmazsa diğer bölüm kullanılmayacak.

    fenerbahçe başkanı ali koç'un, uzun süredir londra'da bulunmasının nedeni anlaşıldı. koç'un bu temaslarının transfer çalışması değil, aksine sıcak para kaynağı sağlama girişimleri olduğu ortaya çıktı.

    --- alıntı ---

    vizyon reyiz taşıma suyu ile kulüp kurtarmaya devam ediyor. borç ile borç ödemeye çalışan büyük ekonomist vizyon reyizin kulubü aziz'den daha beter yöneteceği bu sayede belli olmuş oldu.

    hani bunların 2023 yılına kadar bütün gelirlerine el konmuştu? 3 yıllık yayın gelirleri temlik edilmişmiş. 120 milyon euro'nun karşılığı üç sene üst üste şampiyonluk geliri demektir. sanırsın bana barcelona. ne gelirin olacak senin kulubunun de 3 yıllık gelirleri temlik edeceksin. 3 yıl sonunda bunu da ziraat bankasına ödedip yapılandırırsın artık borcunu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın