resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 3938
    kendisiyle alakalı gerek sosyal medyada, gerekse sözlükte devamlı söylenen bir söz üzerinden durumu belirtmek lazım. "x fıtbolcuya bu kadar para vereceksek, gomis neden gitti", "x futbolcuya bunu vereceğimize, gomise 300 400 atsaydık, kalsaydı" vs.

    değerli yazarlar, okurlar, galatasaraylılar, irlandalılar! dünyanın hiç bir yerinde, sözleşmeli futbolcu çok gol attı diye maaşına zam yapılmaz, olmaz. en fazla bonus maddeler konulur, şu kadar atarsa bu kadar daha para diye, o da geçmiş performansa göre değil gelecek performansa göre konulur, ki o da anlaşmanın en başında konması gereken bir maddedir. ne olacak yani kaleci az gol yerse, kanat çok asist yaparsa da mı artış yapacaksınız? ya da aynı oyuncu gol atamazaa indirime mi gidilecek? daha sonra gelecek oyuncularda bunu talep ederse ne olacak?

    yani konu gomis'e bir miktar daha para verme değil, bu durum yapılamaz. bu açık bir şekilde galatasaray'ı küçük görmektir. olmaz, kabul edilmez. hem nakit ihtiyacının olduğu dönemde satılması gerekiyordu, hem de böyle bir teklifke gelen oyuncunun gönderilmesi gerekiyordu. onun için bu konuyu artık kapatalım. sorun kendisinin yerine kimsenin gelmemesi, elmalarla armutları karıştırmayalım.

    bize bir sezon* güzel hizmet etmiş, ligde 29 gol atmış, forvet oyuncusu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın