resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 9299
    tarık çamdal'ı salih dursun'u hatta olcan'ı transfer ettiği dönemde yabancı sınırı vardı. tarık milli takımın sağ bekiydi, olcan o sene en fazla skor üretmiş türk kanat oyuncusuydu, salih dursun'da hepimizin o dönem istediği genç savunma oyuncusuydu. ayrıca koray günter de vardı, oda alınabilecek en iyi genç ve gelecek vaad eden türk stoperdi. bunların dışında veysel sarı'yı da aldı ki o dönem yine genç ve herkesin istediği türklerdendi.

    hataları oldu mu ? oldu. açık ve net burdisso ve ontivero transferleri hataydı ama scout ekibi ve teknik direktör onay vermişti ne yapabilirdi ?

    bana göre hajrovic transferi hata değildi, hajrovic iyi bir oyuncuydu o dönem bizde ilk 11 oynayabilecek bir tekniği vardı fakat hajrovic'in kendisi sıkıntılıydı ve kaçtı gitti.

    peki bizim tarihimizin en iyi ve en hoş kadrolarından birini neredeyse bedavaya kim kurdu ? elmander, eboue, ulfa, melo, muslera gibi efsane oyuncularımızı aynı dönem içerisinde kim aldı ?

    gerek yabancı sınırı ve cezalar ile tff tarafından, gerek saçma sapan izin vermemeler ve binbir türlü bahaneler ile liseliler tarafından önü kesildi.

    fenerbahçeliler, beşiktaşlılar bile bıraksın galatasaray'ı ülkenin başına geçsin diyorlardı kendisi için...
App Store'dan indirin Google Play'den alın