resim
Serdar Aziz
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 3278
    fenerbahçe'nin ne yapıp edip almak zorunda olduğu oyuncu.

    fenerbahçe'nin serdar ayarında oynayan ve 28 yaşında bir stoperi türkiye'ye getirmek için en az 10 milyon euro gömmesi gerekir. şampiyonlar liginde yoklar, avrupa'daki kulüplerle ikili ilişkileri yok. scouting ağları çalışmıyor.

    "yok ben 5 milyon eurodan fazla vermem" derlerse 31-32 yaşında oyunculara mahkum olurlar, onlar da skrtel veya pepe gibi maksimum iki sezon oynar çökerler. serdar'ın üst düzey performans göstereceği en az 5-6 yıl var. üstelik kadro dışı kaldığı için fiyatı uygun ve yerli. ersun yanal gerekirse fahiş bir maaş vererek serdar'ı mutlaka almak isteyecektir, çünkü oyun sistemine de uyan bir stoper.

    bizim yapmamız gereken tok satıcıyı oynayarak fenerbahçe'den alabileceğimiz maksimum bonservisi almak olmalı. gerekirse rodrigues'in satışından gelen parayla transferlerimizi tamamlayıp transferin son gününe kadar en iyi teklifi beklemeliyiz. trabzonspor bu yöntemle burak yılmaz'ı 1.3 milyon euro'ya okuttu. ilk teklife atlasalardı bunun dörtte birini bile alamazlardı.

    galatasaray bu adama 4.5 milyon euro saydı. normalde şimdi gerçekleşecek satıştan en az 6-7 milyon euro alması gerekir. haraç mezat oyuncu satmamalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın