resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 5512
    burada bazı yazarlar var, ağır belhanda düşmanı. takımın durumunu, ortasahayı, gelecek futbolcuyu, sezonun kalanını umursamadan, analiz dahi etmeden sırf düşmanlıkla gitsin, satılsın yazıyorlar. devre arasında da transfer yapmayı çok kolay sanıyorlar.

    belhanda öyle ya da böyle ortasahada ihtiyaç duyduğumuz bir oyuncu. kendisinin yerine, olası transferinden gelecek parayla kimi alacağız? hangi takım bize direkt katkı sağlayacak ortasahasını satacak? gelen oyuncu hemen uyum sağlayacak mı? genç oyuncu alsan ne alacağın belli bile değil. aman bunları hiç düşünmeyelim, hepsini satalım. sevmiyoruz ya, gitsin takımdan. hani belhanda'yla ilgili olumlu her hangi bir şey yazınca fan, fanboy vs diyorsunuz ya, o bakıma söylemek istedim.

    galatasaray forması giydiği sürece, gerçekten armaya, formaya ihanet etmediği sürece, sakatım deyip, yan gelip yatmadığı sürece ve sahada savaştığı sürece kendisini savunurum.

    devre arasında gitmeyecek ve bazılarına inat 22. sampiyonluğu 2018 2019 sezonu sonunda kutlayacak olan 'galatasaray' futbolcusu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın