resim
Ozan Muhammed Kabak
Takım:Hoffenheim
Mevki:Stoper
Yaş:24
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 1421
    galatasaray akademisi'nin uzun yıllar sonra türk futboluna sunduğu, aşırı profesyonellik sendromu yüzünden yetiştiği kulübüne sırt çevirme potansiyeli olan genç stoperimiz.

    kendisinin durumuyla alakalı ufak eleştiride profesyonel oyuncu sözleşmesi gereği ne isterse onu yapar diyen arkadaşlarım da var ama buna katılamıyorum. taraftar da bu oyuncunun her hatasında ''burası galatasaray burada hataya yer yok'' diyerek eleştirseydi ne ozan kalırdı ne kabak kalırdı ama taraftar altyapı çıkışlı oyuncusunu her hatasında bağrına bastı, savundu, destekledi.
    biz bilmiyor muyduk kendisine bir ahmet çalık muamelesi yapmayı? bilmiyor muyduk belhanda gibi en ufak hatasında yerin dibine sokmayı? bunları yapmadık çünkü usül bunu gerektirir altyapı oyuncun çıkar ufak bir potansiyel görüldüğünde sonuna kadar desteklersin ki zamanı geldiğinde oyuncu da üzerine düşeni yapsın ve yetiştiği kulübün çıkarını gözetsin.

    ha eğer oyuncu 'ben profesyonelim istediğimi yaparım' kafasındaysa taraftar da ''galatasaray 'profesyonel' kulüp kardeşim banane altyapıdan, üstyapıdan olmamış çolukla çocukla mı uğraşacağız?'' deme hakkına sahipti. gelişen süreçte oyuncunun hakettiği tavır budur ama bu tavır şeklen çok yanlış olduğu için galatasaray taraftarı herkese göstermediği kucaklayıcı karakterini ozan'a gösterecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın