resim
Ozan Muhammed Kabak
Takım:Hoffenheim
Mevki:Stoper
Yaş:24
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 1419
    artık takımımızın her futbolcusu ile aynı mesafeye konumlandırdığım futbolcumuz. bundan sonra yaptığı hatalarda tribünlerden tepki gördüğünde insanların onu 18 yaşında altyapımızdan çıkmış bir futbolcu gibi değil de kulüple sözleşme uzatmamak için set çeken, sürekli yurtdışını isteyen bir futbolcu olarak gördüğünü bilip ona göre davranmalı. bunu eleştirmeye kimsenin hakkı yok, kendisi şu kadar gün sessiz kalıp taraftarı kendisine karşı mesafelendirip sonrasında da hala daha önümüze bir “sözleşme yenilendi” haberi düşmüyorsa benim tepki vermeme kimse laf edemez.

    birçoğumuz kardeşi/çocuğu oynuyormuş gibi sevinerek izledi, bağrına bastı, duygulandı. kendisi bence bunun karşılığını veremedi. 18 yaşında olması kulübüne karşı böyle davranmasını normalleştirmemeli. kaldı ki zaten yurtdışına göndermek yanlısı kulübümüz. bu seviyedeki direkt süre alabileceği en iyi takım galatasaray iken menajerinin elinde daha da rezil olmaz umarım.

    tek mutluluğum şu; avrupa ligine 3 oyuncu kaydedebilirken onun da gidişi çok zora düşürecekti ve devre arasında maddi girişe ihtiyacımızın kalmayacak olmasından dolayı (rodrigues, serdar,eren ve maicon’un olası satışınları) sene sonunda transfer bütçesi yaratması açısından daha olumlu oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın