resim
Ozan Muhammed Kabak
Takım:Hoffenheim
Mevki:Stoper
Yaş:24
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 1418
    ayrılma talebi ile hocanın karşısına geldiği ortada, kendisini olduğundan üst bir noktada görüyor. olabileceği en üst seviyenin çok uzağında ama henüz, bunun farkında değil maalesef. ilgisi olan kulüpler de yaptırdığı penaltıların değil potansiyelinin karşılığında transfer etmek istiyorlar. düzenli olarak forma giyebileceği galatasaray'dan daha üst kalibre bir takım kesinlikle yok.

    gerek mali durumdaki sorunlar gerek planlama hataları sebebiyle bir şans buldu ve bu şansı da gayet iyi kullandı. takım adına yaşanan krizi kendisi için fırsata çevirdi. zor günlerden geçen ve şampiyonluk iddiası son derece kuvvetli olan takımına devre arasında sırtını dönme cüreti göstermesi de ne kadar fırsatçı olduğunu gösteriyor.

    duygusal yaklaşmaya gerek yok bence, tabi ki hepimiz akademiden yetişen oyuncular süre alsın ve başarılı olsun istiyoruz ama oyuncu yetiştiği kulübe bağlılık göstermiyorsa da yapacak tek şey mümkün olan en iyi bedel karşılığında en kısa sürede elden çıkarmak.

    bu arada sakatlık ya da mental bir problem yaşamadığı sürece yalnızca iyi değil üst düzey bir stoper olacağı formyaı ilk giydiği günden beri aşikar, yolu açık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın