resim
Ozan Muhammed Kabak
Takım:Hoffenheim
Mevki:Stoper
Yaş:24
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 1414
    gitmeyip en az yarım sezon daha kalmasına sevinmek ile üzülmek arasında kaldığım aslan kardeşimiz.

    seviniyorum çünkü hocamızın belirttiği gibi doğru zaman değildi, zamanı gelince zaten gidecektir. ha gittiğinde daha fazla kendisini geliştirebilir miydi muhakkak ama zaman alamadığı için enes ünal gibi kaybolup gitme riski de vardı her zaman.

    üzülüyorum çünkü bu taraftar her hatasında "al işte kafası gitmekte, tuttuk da ne geçti elimize" gibisinden vurmaya başlayacak bu sefer. bu da gelişimine engel olacak unsurlardan birisi bence.

    yahu beyler, bu çocuk gidecekti. hoca ile görüştü, hoca dedi ve kaldı. hoca derse sözleşmesi de yenilenir, madde de kaldırılır, farklı madde de konulur, geri altyapıya da döndürülür.

    başımızdaki adam, bu işleri yürüten kişi fatih terim. siz ne kadar büyük görüyorsunuz hocayı galatasaray tarihinde bilmiyorum, ama hoca özellikle bu genç arkadaşlarımız için çok çok büyüktür, efsanedir. yıllarca formayı taşımış, kaptanlık yapmış olması bir yana kulüpte 7 şampiyonluk görmüştür, avrupa kupasını getirip çağ açmış kulübün çehresini değiştirmiş ali sami bey'in koyduğu vizyonu unutan herkese hatırlatmıştır 2000 yılında.

    size göre hoca ozan'ın önüne sözleşme getirecek ve "imzala oğlum şunu" diyecek ve ozan imzalamayacak öyle mi mesela?

    bence yakın zamanda sözleşmesi yenilenecek ve madde kaldırılacaktır. yenilenmese ve kaldırılmasa da sıkıntı değil, bugün satıldıysa ve sezon sonunda gidecekse de sıkıntı değil. şu sıkıntılı dönemimizde yarım sezon daha burada kalması beni memnun etmiştir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın