resim
Garry Mendes Rodrigues
Takım:Ankaragücü
Mevki:Sol Kanat
Yaş:33
Boy:1.73
Uyruk:Yeşil Burun Adaları
  • 2562
    her zaman güzel hatırlayacağım uçak kanadımız.

    transferi olması gereken gibiydi, belki daha ucuza kapatılabilirdi. şanssızlığı ise çok kötü bir döneme denk gelmişti. hem berbat bir takım vardı hem de patlamasını yaşayan bruma'yla rekabet etmesi gerekiyordu.

    her zaman çok çalışan, sahada gücü yettiğince çabalayan bir oyuncuydu. yeteneği yetmese de ben rodri'nin elinden geleni yaptığına hep emindim. 17/18 sezonu şampiyonluğumuzda da aslan paylarından biri kendisine aitti.

    belki zamlı kontrattan, belki forvetsizlikten belki de her ikisi yüzünden son aylarda eski performansından uzaktı. tam zamanında olması gereken oldu ve yollarımızı çok güzel bir şekilde ayırıyoruz. garry hala piyasası varken hem bize hem kendine para kazandırarak takımdan ayrılıyor.

    20 temmuz 2017 galatasaray östersunds maçını tribünden izledim. 11 oyuncunun da mıy mıy top oynadığı yerde kendisi 20 dakikada her şeyini vermiş, hücuma katkı sağlamaya çalışırken her yediğimiz atakta geriye ilk koşan oyuncu olmuştu. o berbat anıdan aklımda kalan nadir olumlu şeylerden biri rodrigues'in hırsıdır.

    bu ve yaşattığın güzel anılar için teşekkürler rodrigues. yolun açık olsun, bir evin de istanbul'dur artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın