• 6
    ülkemizde medya ve taraftar tarafından çok sevilen yorumculuk tipidir.
    bir kaç örnek ile açıklamak gerekirse 2017 - 2018 sezonunun sonunda gary rodrigues'i 20 milyon euro gibi bir bedelle herhangibir kulübe satabilseydik 2018 - 2019 sezonunun ilk yarısında her mağlubiyet ve beraberlikte medya ve taraftar kendisinin ucuza satıldığını ileri sürerek yönetimi yada teknik ekibi bir şekilde suçlayacaktı. aynı futbolcuya 2018 - 2019 sezonu devre arası itibarı ile 8 milyon euro veren kulüp bulursak anında satacaz 10 milyon euro vereni bulursak sırtımızda taşıyarak götürüp kendi ellerimizle teslim edecez.

    ikinci örneğim gomis. 2018 - 2019 sezonunda her puan kaybında burda başlığında içimizi döktük televizyonda da yorumcular kulağını çınlattı. galip gelince hatırlamadık bile. ama o yaştaki adamı paraya çevirip satmak iyi iş. sıkıntı yerini dolduramamaktı.

    2018 - 2019 sezonundaki ikinci yarı performansımızla serdar aziz ve eren derdiyok ya badem gözlü olacak ( bende serdar aziz'in apar topar ayrılmasına anlam veremeyip üzülenlerdenim) yada sezon sonunda şampiyonlukta emekleri var diyerek hoş bir hatıra olarak zihnimizde yer edecekler.

    örneklerini çoğaltmak mümkün
App Store'dan indirin Google Play'den alın