resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 1212
    2018 yılının en büyük hayal kırıklığı idi.

    yeni yıla girdiğimiz şu günlerde volkan demirel kararı ile bu yıl da hayal kırıklığı ünvanını kimseye kaptırmayacağa benziyor. haziran'dan bu yana geçen tam tamına altı aylık süreçte aziz yıldırım'a kıyasla farkını ortaya koyamamıştır. aslında bu adamın tek gayesi aziz yıldırım'a karşı seçimi kazanıp gövde gösterisi yapmakmış. 3 haziran 2018 günü seçimi kazanıp aslında misyonunu aynı gün içinde tamamlamış.

    sportif başarıları bir kenarıya bırakacak olursak volkan demirel gibi kulubun çıban başını affederek magazinsel boyutta da başarısız olduğunu görebiliyoruz. şuanda tek yaptığı aziz yıldırım'ın basket mirasını yemek. beko'yu sponsor yapıp devraldığı bayrağı düşürmeden yoluna devam etmek istiyor. lakin hazıra dağ dayanmaz ve baskette başarılar da pamuk ipliğine bağlı. basket koçlarının başına kaza bela bir iş gelse hiçbir ikinci planları yok. bir anadolu efes gibi yıllarca saltanat sürecek bir istikrarlarının olacağını zannetmiyorum.

    futbola baktığımız zaman kulup aziz yıldırım döneminin çok gerisinde. aziz yıldırım'ı bir kenarıya koydum kulup tarihinin en kötü dönemlerini yaşıyorlar. elde avuçta ne varsa kulube aktarıp deli dana gibi saldırıyor. bu kadar para akıtmasına rağmen başarı gelmeyince daha da gözleri kör olmuş şekilde saldırmaya devam ediyor.

    taraftar ali koç ilk geldiği dönem ne olursa olsun beş sene kredisi var dese de son altı ayda öyle şeyler yaşadılar ki ; taraftarın son umudu ara transfer dönemi. şu 25 günlük süreçte ne yaptı yaptı. sezon sonunda ilk 10'a giremedikleri taktirde ne ali koç kalır ne ersun yanal. ali koç gibi ersun yanal da taraftar gözünde kredisi en kolay bitecek adam pozisyonunda.

    hakan bilal kutlualp ve sadettin saran gibi yan çarlar şuanda ellerini avuştura avuştura erken seçimi beklemekte. lakin bu ekonomik tabloda onlar bu davayı sürdürürler mi bunu zaman gösterecek.

    şu veren itfaiye hortumunu sikeyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın