• 1658
    yasin öztekin transferinden oldukça rahatsız olmuş üyelerin bulunduğu forum.
    --- alıntı ---
    @yagosabuncuoglu
    8 dk.8 dakika önce
    daha fazla
    fenerbahçe takas‚ göztepe nakit istiyor. yasin öztekin ile fenerbahçe arasında bir problem yok. yasin öztekin ve ahmet bulut‚ kulüplerin anlaşmasını bekliyor.

    @yagosabuncuoglu
    30 ara 2018
    daha fazla
    fenerbahçeli yöneticiler hafta içinde sadık çiftpınarın menajeriyle bir araya gelecek. şu anda görüşmeler iki kulüp arasında sürüyor. henüz menajeriyle görüşme olmadı.

    ne bu isimler? yapmayın böyle transfer yapacaksanız. bırakın sene sonu kongreye gidelim. ben kabullenemiyorum bunu. medyayla gaza gelmeyin diyenler olacak. bu muhabirin kesinleşmeden bir şey yazmadığını biliyorsunuzdur artık. bu yıl isabetsiz haberi yok tolgay dışında. sadık transferi başkanları tarafından her tvye duyuruldu zaten. teklif var diye. yasin konusu da yedi düvel tarafından biliniyor artık.

    6s´ın tekme tokat kovduğu adamı biz mi alacağız 31 yaşındayken? 33-34 yaşına geldiğinde hala fenerbahçe´den para kazanıyor olacak beş para etmez bir yerli teneke.

    bu kadar mı küçük fenerbahçe sizin gözünüzde. ersun yanal´ı getiren‚ fabian transferini engelleyen taraftar yine göreve.

    her aşamada yönetime bağıra çağıra ne yapacaklarını anlatmak zorunda kalıyoruz. bu böyle yürümez. fenerbahçe´nin büyüklüğünü anlamayan biri varsa yasin öztekin´leri sadık çiftpınar´ları fenerbahçemize layık görenlerdir.

    büyük fenerbahçe taraftarını sosyal medyada göreve davet ediyorum bu vesileyle.

    --- alıntı ---

    bunlar daha iyi günleriniz şekerler, dışarıdan müdahale olmadığı sürece bu çukurdan çıkamayacaksınız.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın