resim
Sinan Gümüş
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:30
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 4327
    kendisinin varlığı, bir yabancı hakkımızı kendisiyle kullanmamız demek.

    şöyle ki; ffp kadro kısıtlaması gereği bu sene* 21 kişilik bir kadro ile yer alabildik şampiyonlar ligi'nde. kadroda 1'i altyapıdan olmak üzere toplamda 5 adet ülkeden yetişmiş oyuncu olması gerekiyordu (ismail, serdar, ahmet, selçuk, muğdat). seneye* ise kadromuz 22 kişiden oluşacak ve bu kez de 2'si altyapıdan olmak üzere toplamda 6 adet ülkeden yetişmiş oyuncu yazmamız gerekecek listeye.

    14 yabancı ve 6 yerli (ülkeden yetişmiş) 20 ediyor zâten. geriye 2 kalıyor. dolayısıyla da yalnızca 2 gurbetçi oyuncu olabiliyor kadroda. şu anda 4 gurbetçi oyuncumuz var (ömer, emre, sinan, eren). bunlardan emre akbaba'nın kadrodaki yeri garanti zâten. sol bek yedeği için yabancı hakkımızı kullanmayacağımız düşünülürse, kadroda yer alacak diğer gurbetçi de ömer bayram olur. sözleşmeleri bitmek üzere olan sinan ve eren'e yol görünüyor hâliyle.

    ha, sen 14 yabancı hakkından ferâgat edip de 12-13 yabancıyla oynayacaksan o ayrı. ya da kadronda 14 yabancı bulundurup sinan'ı ya da o yabancılardan birini uefa müsâbakalarında oynatamayacağın hâlde kadronda tutacaksan o da ayrı.

    ffp'yi, kadro kısıtlamasını falan da geç; elinde yunus, recep, hatta o pozisyonda da düşünülebilecek bir atalay varken sinan minan nedir zâten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın