İngiltere Premier Lig 21.Hafta Maçı
23:00 Etihad Stadyumu
2 - 1
  • 2
    2018-2019 premier lig’inin sonucuna doğrudan etki edeceği tartışmasız olan ve sezonun, tüm dünya ulusal liglerinde şu ana kadar oynanan en zevkli maçı olacağını düşündüğüm maç.

    liverpool nağmalup apoleti ve 7 puan fark ile etihad’a çıkacak. olası bir galibiyet halinde, maç öncesinde lig üçüncüsü olmasına rağmen, şampiyonluk yolundaki en büyük rakibi olarak görülen manchester city ile puan farkını, ligin bitimine 17 maç kala 10’a çıkartacak. elbette premier lig’de alex ferguson olmadığı sürece her takım her sonucu alabilir, ancak 2018-19 sezonunda oynadığı 21 maçta sadece 6 puan kaybetmiş bir takımdan bahsediyor olacağız.

    manchester city’nin yenmekten başka çaresi yok. maç öncesi, yukarıda da dediğim gibi tottenham’ın maç eksiği ile bir puan gerisinde 3. durumdalar ve lider ile 7 puan farkları var. olası bir mağlubiyet halinde, chelsea’nin 2 ocak 2019 tarihinde oynanacak soton maçını kazanması durumunda chelsea ile puan farkı da 1’e düşecek ve liverpool zirvede farkı açarken, tottenham 48 city 47 chelsea 46 puanda kalacak ki, bu takımların arasında oynanacak maçlar da inanılmaz kritik hale gelecek.

    bir liverpool, klopp ve epl sempatizanı olarak temennim kırmızıların kazanması veya en kötü sahadan beraberlik ile ayrılması.
App Store'dan indirin Google Play'den alın