resim
Eren Derdiyok
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:FC Schaffhausen
Yaş:36
Uyruk:İsviçre
  • 2548
    galatasaray'ın sözleşmeli futbolcusu olduğu günden bu yana dikkat ettiğim tek bir özellik var kendisinde. o da ayak hassasiyeti'dir. kanımca kaleci dahil tüm mevkilerde görev yapan futbolcularda olması gereken bu özellik, özellikle hücum bölgesinde görev yapan oyuncularda olmazsa olmaz bir özelliktir. gol vuruşu, yapılan ortaya tek vuruş vs. gibi forvetin görevlerini tamamen etkiler çünkü. eren'in ayakları ise bu değerlendirmede kütük gibi kalıyor maalesef. topu kontrol etmeye çalışırken kaptırma, top sürememe, deneyince de ayağından metrelerce açma, boyuna rağmen kafa topu alamama, alsa dahi alakasız yerlere "benden gitsin" gibisinden top indirme gibi. bunun yanında pozisyon alma, hareket etme, sezme gibi mental sezi ve özellikler de sizin hücum oyunculuğunuzu tamamlar.

    benim 3 yıldır izlediğim eren'de maalesef bu özelliklerin hiçbiri tatmin edici miktarda yok. galatasaray'ın mecburiyetten bile olsa as forvetinin bu özelliklerin yarısına ulaşması gerekir halbuki.

    şahsi görüşümdür, eren derdiyok galatasaray seviyesinde, zamanla ve yaşla kaybettiği özellikleri de hesaba katarsak, yedek bile olamaz. olmamalı. gel gör ki, mevcut durumda tek santrfora benzeyen futbolcu olarak ilk 11 olarak oynamaktadır...
App Store'dan indirin Google Play'den alın