resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 5460
    kadroda olmadı mı aranan oldu mu ne oynadığı anlaşılmayan bir isim. maliyeti yüksek olması nedeniyle hep karşı çıktım. wesley sonrası gelmesi şansızlık ama illa 10 numara olarak yansıtılması belki bu hissi uyandırıyor.
    daha genç ve daha düşük maliyetle yabancı transferleri bitirilmeli. o nedenle maliyeti yüksek kim varsa kadro dengesi bozulmadan yavaş yavaş elden çıkarılmalı ve yerleri daha genç ve daha az maliyetli isimlere bırakılmalı. takımlarda 1 veya 2 maliyetli isim olsun diyenler olabilir. takımda büyük takımda oynama hissine sahip takımı koordine edecek isimler olmayınca sonuç fenerbahçe gibi olabiliyor. o dengeyi bu sene trabzonspor tutturdu. bazı maçlarda bu konuyu aşmış olsalar bugün başakşehir ile puan puana ikinci yarıya girebilirlerdi.
    belhanda giderse benim için faydalı bir isim olarak kalacak. belki daha etkin kullanılsa iyi olurdu diyeceğim ama takımlar bu haldeyken yüksek maliyetli her isim büyük performans vermiyorsa yollar ayrılmalı. borç tutarı 3 milyara gelmiş bir takımın kadro maliyetini en düşük seviyeye çekmesi şart. burada mesele bunu yaparken fenerbahçe gibi acele edip tüm takım kimyasını bozmamakta. belhanda yerine onun kadar katkı verecek daha düşük maliyetli birini bulamıyorsak belhanda'yı yollamak daha masraflı bir hamle olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın