resim
Francesc Fàbregas Soler
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Como
Yaş:37
Uyruk:İspanya
  • 250
    yıl olmuş 2018 hala belli yaşın üstünde elit futbolcular ile başarı peşinde koşan takımları gösteren futbolcudur. borçlar boyu aşmış hala eski zihniyetle günü kurtarma amaçlı hamleler yapılıyor. yılda 5 milyon euro alan isimleri transfer ederek o borçları bitirmek mümkün değil. 28 kişilik kadronun sözleşme ve diğer bonuslarla toplam ederini 40 milyon altına almak önemli. yerli futbolcular artık tl ile sözleşme imzalıyor. yabancıları da en fazla bonuslarla en fazla 2-2,5 milyon euro civarı sözleşmelerle getirdin mi mali durumu toparlama şansın olur.
    borcun dağları aştığı dönemde yapılacak en önemli işler bunlarken fabregas gibi geri dönüşü olmayacak ve maliyeti çok yüksek isimler ile kazanılacak bir başarının takımlara maddi külfet dışında bir katkısı yok. pepeler ile bunu yapan beşiktaş sonunda patladı ve elde maliyeti yüksek isimleri yollamaya bakıyor. fenerbahçe başarı denen kelimeyi de unuttu. masraf üstüne masraf.
    fabregas iyi bir futbolcudur. ligimizde iş yapacaktır ama artık doksanlarda kalması gereken transferlerden biridir. ülke gerçeklerinin fabregas gibi isimleri kaldıracak gücü yoktur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın