• 31
    takımlar kendi formasını kendi üretirse olacak hadisedir. ama sponsorlar ile bu iş yapılırsa imkansız. tekstil işinde önde olan bir ülkenin forma üretmemesi garip. adam gibi markamız yok. yabancı markalarda zaten fahiş fiyatla ürünleri satıp, takımlara 150 tl olan formadan 10 tl bırakıyor.
    kendi formanı üretsen maliyeti daha düşük olacağı kesin. bunu yönetime alacağın bir tekstilci yöneticinin öncülük etmesi ile halledebilirsin. bir parçalı, bir beyaz bir siyah 3 fotma üretecek. bu işler o kadar zor olmamalı. kışlık ve yazlık ürünler içinde bunu denedin mi her üründe 10 tl yerine yarı yarıya kar ettin mi oyuncuların parasını çıkardın demektir.
    büyük fabrika yerine 10-20 kişilik atölyeler bile yeter. memleket çakma büyük firma ürünlerinin üretilip yurt dışına satıldığı atölyeler ile dolu. biz sadece resmi yollar ile bunu halledeceğiz. 1 yıl içinde hem atölye hem diğer masraflar karşılayıp kar etmeye başlayacağız.
    bugün sponsor ile 2 yılın var ise bu süreçte zaten gerekli yatırımı yapıp, o süreçte ürünleri hazırlamak için vaktin oluyor. kulüpler yoksa bu sponsorlar ile taraftarlara düzgün fiyatla ürün satamayacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın