resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Millonarios
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 547
    sanıyorum ki transferi gerçekleşirse maaşının bir kısmını da forma satışından karşılayabileceğimizi unuttuğumuz birinci sınıf golcü.

    gelmesini çok isterim ama mevcut ekonomik şartlarda kulüp menfaatleriyle çatışıyor, ffp’ye olumsuz yansımayacak şekilde bir sponsorluk anlaşmasıyla bu işin altından kalkabilirsek harika olur; ama dün sporx’te gördüğüm bir haber de yönetimin kendisi ile ilgili olan iddiaları yalanladığı yönündeydi.

    ilgili haber: http://www.sporx.com/...zligi-SXHBQ754368SXQ

    ekleme: benim bahsetmek istediğim maaşının tamamını ya da büyük bir kısmını karşılamak değildi. juventus’un cristiano ronaldo satışından elde ettiği gibi bir gelir ya da manchester united’ın paul pogba forma satışlarından elde ettiği gibi bir gelir elde etmek değildi. falcao’nun isminin ve klasının da etkisiyle kulübe hatrı sayılır bir maaş yükünde destek çıkabileceğimizdi. iktisadi olarak bir nevi çarpan etkisi de diyebiliriz. (bkz: forma satışından transfer parasını çıkarmak/#2573469) ilgili enrty’de bstins0n aslında çok da güzel açıklamış, bu güzel entry için kendisine teşekkür ediyorum*.
App Store'dan indirin Google Play'den alın