resim
Francesc Fàbregas Soler
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Como
Yaş:37
Uyruk:İspanya
  • 248
    alacağı yıllık ücreti hesaba katmazsak niye bu kadar gömüldüğünü anlayamadığım oyuncu.

    şuan galatasaray, fenerbahçe ve beşiktaşın, başakşehire karşı tek dezavantajı orta sahaları. adamların orta sahasında 38 yaşında emre oynuyor ve bu bile etki ediyorken fabregas'a iş yapmaz demek biraz garip.

    ayrıca 3 takımın, özellikle bizim en büyük problemimiz topla çıkmak. hangi takım olursa olsun, bize biraz baskı yaptığı zaman defanstan top çıkartamıyoruz ve uzun vurmak zorunda kalıyoruz. donk ve n'diaye zaten bu konuda çok yetersiz. top almak için boşa bile çıkmıyorlar. belhanda olmadığı zaman da sadece fernando'ya baskı yapmak bile rakip takım için işleri çok kolaylaştırıyor. topla çıkmak ve düzgün hücum etmek için fabregas tarzı bir oyuncuya ihtiyacın var. sağlıklıysa ve uygun ücrete gelirse, kime gelirse gelsin fark yaratır.

    ayrıca emre ve mossoro'nun donunda salladığı bir ligi, fizik güçlerinin yettiği bir ligi, premier ligde yıllarca üst takımlarda oynamış bir oyuncunun fizik gücünün yetmeyeceğini düşünmek de garip.

    orta sahasında donk oynayan bir takımız. en büyük problemimiz de 8 numara. şimdi alsan 3 sene sonra araplara, amerikaya, çine çok rahat satarsın. 31 yaş şuan ki futbol döneminde çok fazla değil.

    kime giderse, pozitif anlamda etki edeceğini düşündüğüm oyuncu.

    edit: 2017-2018 sezonunda 32'si premiler lig ve 8 'i şampiyonlar ligi maçı olmak üzere toplam 49 maç oynamıştır. 2018-2019 sezonunda şuana dek toplam 14 maçta oynamıştır. yani öyle ölmüş, bitmiş, hadi gömmeye gidelim bir oyuncu değildir. 2017-2018 sezonunda 49 maç oynayabilecek futbolcu yoktur türkiyede.
App Store'dan indirin Google Play'den alın