• 12370
    görüntüleme sayılarının oldukça yüksek olması ve gittikçe de artmasını normal karşılıyorum. sosyal medya bazında bir galatasaray taraftarının gezecek, bilgi edinecek çok fazla platformu olduğunu düşünmüyorum. her taraf tuhaf taraftar kitlelerinin eli altında.

    mesela ekşi sözlük futbol başlıkları bitik, oradan küfürden başka, laf atmadan başka, tiner kokan muhannetlerden başka bir şey elde etmek zor. twitter desen bambaşka alem. ben uzun süredir girmiyorum bile. forumlarıysa okumak, yazmak zahmetli bir iş.

    oysa galatasaray sözlük bir taraftar için harika yer. hem analizler var, hem yorumlar, hem sinerji var, hem de bilgi. üstelik format yerinde, formata aykırı hareket edilemiyor, bu da kaliteyi arttırıyor. tabiki dışardan takip ederken de her zaman söylediğim, inanılmaz kaliteli bir yazar kitlesi mevcut. bu yüzden bu sözlükte arasıra sitem oluyor, bozulmasın diye. birbirine küfür eden yazarlardan oluşmasın, düzgünce dile getirilsin diye görüşler.

    yani galatasaray taraftarının elinde kalan ve birazda taraftarın görüşlerini yönlendiren bir platform. nice yıllara sözlük.
App Store'dan indirin Google Play'den alın