resim
Ozan Muhammed Kabak
Takım:Hoffenheim
Mevki:Stoper
Yaş:24
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 1291
    defalarca yazdım bir kez daha yazıyorum. ozan kabak konusunda biraz sabırlı olmalıyız. her kafadan bir ses çıkıyor ve bu hem kulübümüze hem de genç ozan’a zarar veriyor. benim kanaatim, olayı bu hale getiren menejerler. çünkü;

    bir genç futbolcunun yıllarca gittiği altyapılarda ne yaşadığını bilmeyen, topa nasıl vuracağından, nasıl ve nereye koşacağına, nasıl yemek yiyeceğinden ne yiyeceğine, büyüklerine, küçüklerine nasıl davranacağından nasıl oturup kalkacağına kadar her şeyi öğreten hocalarının emeklerinden habersiz menejerlerin olaya bakış açısı ile futbolcunun bakış açısı farklıdır. menejer için önemli olan sadece paradır. o paraya ne kadar çabuk ulaşırsa o kadar başarılıdır ama genç futbolcu için öyle değildir. genç futbolcu önce ailesi olan tüm kulüp çalışanları ve hocalarını, sonra arkadaşlarını, gerçek ailesini, kulübüne hizmeti ve de yeterince pişmeden dalından kopmamayı düşünür. bütün bunları alacağı para ile yoğurur ve ona göre karar verir.

    para tabi ki önemlidir ve de insanın kafasını karıştırır ama doğru karar verilmesi de o kadar zor değildir. çünkü örnekleri var. en güzel örnek de enes ünal ile cengiz ünder örneği. birisi çok acele etti birisi olgunlaşmayı bekledi ve sonuçlar ortada.

    ozan’ın da en iyi kararı vereceğine inanıyorum. biraz daha sabır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın