resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 5448
    son dönemde formda olan futbolcu. bu bizi mutlu ediyor haliyle. fakat 2 maç eskisi gibi oynarsa yine burada hakkında sayılacak futbolcudur.

    belhanda hep aynı belhanda değil, burada hep aynıydı gibi giriler görüyorum fakat bu doğru değil. doğru olan son dönemde daha çok çalıştığı ve formda olduğu. fakat problem belhanda'nın 18 maçın 3-4'ünde iyi oynuyor olması. belhanda'nın aldığı maaş göz önüne alındığında fiyat/performansı hiç iyi değil. öyle ya da böyle bu maaşı alan futbolcuyu uzun vadede yedek/rotasyon oyuncusu olarak kullanmak bizim gibi mali problemleri olan bir takım için mümkün değil. bundan dolayı böyle istikrarsız bir oyuncuyu ilk onbirde oynatma zorunluluğumuz olmasının bize uzun vadede zarar getireceğini düşünüyorum. ayrıca belhanda yalnızca özel pozisyonlarda özel performans gösterebiliyor, bu da yine taktiksel anlamda biraz elimizi kolumuzu bağlıyor. çünkü özel pozisyonlarda oynamayınca tüm takımı oynatmak bir yana takımın oynadığı oyunu da baltalıyor. hemen şimdi gitsin dediğim de anlaşılmasın. bugün gitmesi, yeri muhtemelen dolmayacağı için yanlış olabilir, tabi güzel bir bonservis getirecekse o ayrı. belhanda'nın en başta gelişi yanlıştı ne yazık ki. bize ne vereceği belli olan 8 veya 10 numara gerekiyordu ve bu maaşı belhanda'ya hiçbir avrupa kulubü vermez. şu da bir gerçek belhanda'nın oynadığı en büyük takım galatasaray. neden böyle bir sözleşme yapıldı bilmiyorum. "maaş mı problem arakadaş unut gitsin maaşı" diyebiliriz. biz unuturuz sıkıntı değil. fakat takım arkadaşları, yönetim unutamaz. yeni transfer yapmak istediğinizde belhanda yedek iken yerine gelecek oyuncu der ki "ben onbir oynayacağım, yedek belhanda bu kadar alıyorsa ben bu ücreti alırım". ne yazık ki bu bir problem evet. onun için uzun vadede balhanda'yı takım için problem olarak görüyorum. birincisi taktiksel/istikrar, ikincisi mali olarak. birincisine geri dönecek olursak, belhanda'nın ipiyle kuyuya inilmez. çok kritik bir pozisyonda oynuyor, bize oranın linnes şubesi gerekli.

    bugün yollamak yanlış, fakat yaz transfer döneminde gitmesi gerektiğini ve yerinin ne vereceği belli olan istikrarlı bir futbulcuyla dolması gerektiğini düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın