resim
Ozan Muhammed Kabak
Takım:Hoffenheim
Mevki:Stoper
Yaş:24
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 1286
    öfkeli bir kalabalığın önüne atılmış bir "çocuk"tan fazlası değil.

    bu yaştaki bir çocuğun hem de üzerinde bu kadar beklenti olan bir çocuğun kaldıramayacağı düzeyde baskı altında. bir menajer elinde oyuncak etmiş, büyük kulüpler de elbette aklını çeliyordur kardeşimizin.

    ozan'ın olacağı gözlerinden bile belli. büyük şanssızlıklar yaşamazsa veya çalışmayı bırakmazsa güzel bir kariyer onu bekliyor. ben 18 yaşında bir çocuğa gittiği veya kaldığı için küfür edemem, onu eleştiremem. çocuğa böylesi basit bir sözleşme yapan dursun özbek yönetimi 1. suçlu, çocuğun as takımda forma bulmaya başlamasından itibaren menajerin oyalamalarına gelen mustafa cengiz yönetimi 2. suçlu.

    kalırsa da şu baskı altında ürkek oynayacaktır ister istemez. giderse de kendine gelmesi zaman alacaktır. kendisini çok sevdim, hepimiz sevdik. aklı başında birine de benziyor. umarım hem kendisi adına hem de kulübümüz adına en güzel şekilde çözülür bu olay. gidecekse 4 ay önce adı sanı duyulmamış bir çocuk 7.5-10 milyon euro para kazandırarak gidecek, kalırsa galatasaray inanılmaz bir değer kazanacak. bakalım, hayırlısı...
App Store'dan indirin Google Play'den alın