resim
Ozan Muhammed Kabak
Takım:Hoffenheim
Mevki:Stoper
Yaş:24
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 1281
    eski yönetimin / mevcut yönetimin hatası vardır ya da yoktur, şu anda tartışılacak konu bu değil.

    şu an tartışılacak konu ozan kabak'ın vermesi gereken sadakat testi.

    kimse kusura bakmasın, ozan'ın sözleşmesinde 15 milyon euroya serbest kalır maddesi dahi olsa fatih terim'in tek bir cümlesiyle ozan'ın o sözleşmeyi düşünmeden imzalayıp çıkış bedelini yönetimin uygun gördüğü bedele çekmesi gerekir. 3-4 sene galatasaray'a hizmet edersin, kupalar kazanırsın ondan sonra ben bu kulübe hizmetimi verdim diyerek gönül rahatlığıyla ayrılırsın. adnan polat'ın dediği gibi, florya'nın 4-5 tane kapısı var, girdiğiniz gibi çıkarsınız.

    galatasaray hiçbir zaman genç oyuncuya zorluk çıkaran, forma vermekten çekinen bir kulüp olmadı. en iyi zamanında da, en kötü zamanında da yaptı bunu. suyun karşı yakası yıllardır öğüttükleri genç türk oyuncular yetmezmiş gibi şu anda ferdi, berke, barış gibi oyuncuları da öğütüyor. resmen bakın da ibret alın der gibi iyi/örnek kötü örnek herkesin karşısında duruyor. galatasaray'da damdan düşer gibi ilk 11'e düşen genç oyuncular bu kültürün farkında olmaları lazım.

    ozan kabak, 14 eylül 2018 galatasaray kasımpaşa maçında ilk yarı biterken rakibi sırtına alıp auta götürdüğün pozisyon gerçekleşirken güney altta, tam önündeydim. çok da abartılacak bir pozisyon olmamasına rağmen ellerim acıyana kadar alkışladım, yanımdaki bütün insanlar da aynısını yapıyordu, hemen ardından ilk yarı bitti ve soyunma odasına ozan kabak tezahüratları eşliğinde gittin. penaltı yaptın, hata da yaptın kimse ağzını açıp tek kelime etmedi.
    5 ay futbol oynadın diye en başta galatasaray'a, daha sonra terim ve bu taraftara borcunu ödemiş olmuyorsun.
    menajer vs. işin içine girdikçe benim midem de bulanmaya başlıyor ama bakalım hayırlısı, şu ana kadar olan sessizlik de hiç hoşuma gitmiyor. o çok akıl veren menajerine de git galatasaray'ın 2010 senesinde(transfer piyasası bu kadar çıldırmamışken, bonservis bedelleri oldukça düşük tutarlardayken) arda turan'ı galatasaray'ın atletico madrid'e 12.5 milyon euroya sattığını hatırlat. galatasaray kendisini 15 milyon euroya da satar 20 milyon euroya da satar, 1-2 yıl bu standartta futbol oynadıktan sonra, türk futbol tarihine de türkiye'den dışarıya transfer yapan en pahalı oyuncu diye giriş de yaptırır.

    hayırlısı olsun hakkında ama tüm bu yaşananlar benim tadımı kaçırdı açıkçası.
App Store'dan indirin Google Play'den alın