• 1
    ankaraspor'un doğuştan fenerli ancak fenerbahçe'den canı yanmış onursal başkanı.

    (alinti: melih gökçek'ten şok sözler!..

    ankaraspor onursal başkanı melih gökçek çok önemli açıklamalarda bulundu. fenerbahçe maçı öncesi hakem yunus yıldırım'ın kendilerini kıyacağı yönünde duyumlar aldığını söyleyen gökçek yetkili kişileri arayıp hakemin değişmesi için ricada bulunduğunu ama bu karardan dönülmeyip hakem yunus yıldırım'ın ankaraspor'un 2 penaltısını vermediğini ve 1 de fenerbahçe'ye gol hediye ettiğini iddia etti.

    "ben doğuştan fenerbahçeliyim. fenerbahçe galibiyeti beni rahatsız etmedi. fenerbahçe şampiyon olursa gurur duyarım. türk sporu'nda en önemli şey dürüstlüktür. esas olan budur. fenerbahçeliler sözlerimden alınmasın" açıklamasını yaparak sözlerine başlayan melih gökçek "salı gün hakemler açıklanmadan önce duyum aldık. yunus yıldırım maça atanacak ve bu şekilde size kıyılacak dediler. ben buna inanmak istemedim ve üst düzey görevlileri aradım. yunus yıldırım hakkında bir iddia var. rica ediyorum başka hakemi verin, şaibe bulaşmasın dedim. 7.dakikada murat tosun'un ayağına edu bastı, penaltıydı. 1-0 öne geçecektik. penaltımız verilmedi. arkasından 32.dakikada roberto carlos'un bir pozisyonu vardı. 38.dakikada özer yerde kalıyor. hakem ona sarı kart gosteriyor, gökhan'a vermesi gerekirken. ince ince kıyıyor hakem bize. özer cezalı duruma düştü. 87.dakikada konate'nin ayağına volkan sarıldı. sarılmasa gol olacaktı. bu da penaltı. 2 penaltı gitti. 1 de gol hediye edildi fener'e" ifadesini kullanarak tepkisini dile getirdi.)

    www.milliyet.com.tr/Spor/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&Kategori=spor&KategoriID=&ArticleID=1017219&Date=17.11.2008&b=Gokcekten%20sok%20sozler&ver=33
App Store'dan indirin Google Play'den alın