resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Millonarios
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 504
    yilda 10 milyon euro'dan fazla isteyecek adami istemek, bunun icin alkis tutmak ve ciddi bir taraftari bu hedefte yorum yaparken mesai harcarken gormek gercekten uzucu.

    sozlukte saygi duydugum insanlardan gormek hele daha da sinir bozucu.

    bu adam gelirse taraftarin gazini almak icin, sinirini almak icin gelecek, yilda 10 milyon euro, albayrak ve cengiz'i ipten almak icin verilecek yani. ve binlerce galatasarayli huloo diye saldiriyor.

    delirmemek cok zor.

    --- sinirden kendimi sikecegim editi ---

    itirazlar uzerine basit matematik yapalim. cunku gsuser arkadaslardan "o kadar vermeyecegiz ki hehe :))" mesaji aldim 2 adet.

    adam suan haftada 170 bin euro kazaniyor.
    sozlesmesi 2020 sezonunun sonunda, 2020 temmuzunda bitiyor.

    78 hafta var sozlesmesinin bitmesine. toplam duz kazanc: 13.2 milyon euro. bonuslarini da siz hesaplayin, duz 17-19 arasi bir para kazanir bonuslariyla bu adam. hadi 15 diyelim abartmadan.

    1.5 yil = 15 milyon euro.

    falcao para adami. biz bu adama 1.5 yil bize gel, 5 milyon verecegiz mi diyecegiz? veya, 3 sene gel senelik 5 milyon mu diyecegiz? kaldi ki adami manager'i turk kuluplerine oneriyor, biz gidip kendisini bulmuyoruz aq. belli ki yamanma ve daha cok kazanma durumu var. yoksa bir adam neden turkiye ligine gelmeye calissin allah askina ya?

    adam parayi bu kadar seviyorken yata yata 15 alabilecekken, neden emekli ikramiyesini yaksin? yata yata 15 aqlip sonra 1 yil da sikko bi kulube yamanip 5-6 kapatsa tamamdir.

    ayrica, monaco'daki vergi orani fransayla ayni degil zira monaci farkli bir ulkenin takimi. bazi kaynaklar (fransiz gazeteci twitleri okudum mesela) verginin cok cok dusuk oldugunu, muaf oldugunu soyluyor. dogrulugundan emin olamadim.

    bu hesabi yapin, ondan sonra bana mesaj atin lutfen.
    bu yastan sonra sozluge duz mantik ve mat1 ogretmeyelim aq.
App Store'dan indirin Google Play'den alın