resim
Sadık Çiftpınar
Takım:Kasımpaşa
Mevki:Stoper
Yaş:31
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 75
    sadık'ı izleyen birisi olarak söylüyorum sadık büyük takım oyuncusu değil şöyle ki;

    malatya topu 50-60 metrede oynuyor ve önecelikli planları gol yememek. o nedenle oyunu çok geride kabul ediyorlar. demeye çalıştığım şu bu denli defans yapmayı amaçlayan bir takımın az gol yemiş olması defans oyuncularının bireysel de çok başarılı kılmaz yani bu her zaman çok doğru bir önerme değildir, önce bu hataya düşememek lazım. bir diğer konu büyük takım stoperi geniş alanda top oynamayı iyi bilmelidir. bakın bu önemli bir özellik "geniş alanda futbol oynamayı bilmek" ve fakat hiçbirimiz sadık'ı bu şekilde bir oyun yapısı içinde izleyemedi, izlemedik. bu bir.

    ikincisi, sadık zamanlaması ciddi manada kötü bir oyuncu. çokça faul ve penaltı ile takımı cezalandırabilir. bu durum 26 yaşındaki bir oyuncuya göre çok kabul edilebilir bir durum değil. ozan yapar anlarım ama sadık o yaşı çoktan geçmiş.

    üçüncüsü ise, sadık geriden oyun kurabilecek bir oyuncu değil. ayakları ciddi manada zayıf bir oyuncu. bu kazanılan topları pas olarak kullanırken bizim için ciddi sorun teşkil eder. biliyorsunuz ki, atak pas ile başlar.

    ee ne var bu adamda ? hızlı oyuncu abi, çabuk bir adam ve bizim gibi 70'lerin kafasıyla futbol izleyen ülkerler için iyi defans.
App Store'dan indirin Google Play'den alın