resim
Serdar Aziz
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 3024
    iyi bir futbolcu diyebilirsiniz, hırslı diyebilirsiniz veya ne bileyim iyi oyun kuruyor diyebilirsiniz... hepsine kısmen katılabilirim ama bu adamın devamlılığı yok ki abi. sürekli geçen sene şöyleydi böyleydi demeye gerek yok. hatta dur istatistiklerle açıklayayım;

    2016-2017 sezonunda takımımız 43 maça çıkarken (34 lig, 1 süper kupa, 8 türkiye kupası) serdar aziz ise sadece 6 maçta forma giymiştir. tamı tamına 37 maçta forma giymedi.

    2017-2018 sezonunda takımımız 44 maça çıkarken ( 34 lig, 2 avrupa kupası elemeleri, 8 türkiye kupası) serdar aziz ise 30 maçta forma giymiştir. 14 maçta forma giymedi.

    2018-2019 sezonunda ise takımımız şimdiye kadar 26 maça çıkarken (17 lig, 6 şampiyonlar ligi, 2 türkiye kupası) serdar aziz ise 15 maçta forma giymiştir. 11 maçta forma giymedi.

    istatistiğe devam edersek;

    serdar aziz geldiğinden beri takımımız toplam (resmi maçlar) 113 maça çıktı. serdar aziz ise bu 113 maçtan sadece 51 maçta forma giymiş; 62 maçta ise çeşitli nedenlerden dolayı forma giymemiştir. oynamadığı maç sayısı, oynadığı maç sayısından 11 fazla olmasına rağmen hala "geçen sene şu kadar maçta oynadı, bilip bilmeden konuşmayın" diyen adamlar var. böyle böyle takıma zarar veriyoruz işte.

    bakın serdar aziz iyidir, hoştur, cesurdur vs. bunlar ayrı bir konu ama bu adam bir var iki yok. eğer sistemli bir takım kurulacaksa devamlılığı olan oyuncuların oynaması gerekli. serdarda bu yok. bu da serdar aziz'i gözden çıkarmak için sağlam bir neden. önceden yabancı sınırı olduğu için yerliler baya bir değerliydi. bu yerlilerin en değerlilerinden biri de kuşkusuz serdar azizdi. ama artık yabancı sınırı yok. serdar aziz gibi yüzlerce futbolcu bulabiliriz. yeter ki planlı bir şekilde yürüyelim. gerisi çorap söküğü gibi gelir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın