resim
Serdar Aziz
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 3004
    tatil hadisesi neticesinde ciddi bir para cezası verilebilirdi. olayın arka yüzünde bilmediğimiz neler var, o konuda bir şey söylemek şu an mümkün değil.

    ancak geçmişe dönüp şöyle bir bakalım. transferin son günlerinde bonservis kazandırsa da kaçarak giden arda turan, 1999-2000 sezonu sonu kulüpten kaçan hakan şükür ve arif erdem, sonraki yılda kulübü yüz üstü bırakan okan buruk, transferime izin vermezseniz sezon sonu bedava ayrılırım diyen hakan ünsal, takım arkadaşının ağzını yüzünü kıran felipe melo, mario jardel'e soyunma odasında saldıran takım arkadaşları, noel tatili öncesinde sarı kart cezalısı durumuna düşen yabancı oyuncularımız; şu an aklıma gelen isimler. henüz bu hafta, yüzüstü bırakıp giden bir diğer isim olan ribery'nin dönüşü için hevesleniyor insanlar burda.

    bu isimleri neden saydığım kısmına gelirsek kimi affedildi, kimi tekrar kulüpte forma giyme şansı buldu, kimi son anda taraftar tepkisiyle geri dönemedi, kiminin yaptığı hata da gözardı edildi. ancak satış listesine konmadılar.

    başta da söylediğim gibi olayın arka yüzünde yaşanmış diğer şeyleri bilmeyen biri olarak bu yorumu yapıyorum. bunları öğrenebilirsek daha sağlıklı yorumlamış oluruz. ancak yalnızca tatil olayı nedeniyle serdar aziz harcandıysa bunun çok ağır olduğunu düşünüyorum. forma giydiği sürece iyi performans göstermiş, taraftara güven vermiş birisi.

    özellikle sezonun ikinci yarısında ozan kabak'ın belirsizliğini de göz önüne alıp pragmatik davranmak gerekirdi. nasıl ki melo-riera kavgası sonrasında herkes iki ismin silineceğini düşünürken şampiyonluk yolunda bazı şeyler gözardı edildiyse bunda da benzer bir politika izlenebilirdi. ancak bundan sonra her iki taraf için de hayırlısı olsun demekten başka bir şey gelmiyor elden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın