• 80
    2018 - 2019 sezonu ara transfer dönemi itibariyle dibine dinamit koyulan şampiyonluktur.

    dün akşam falcoa haberini de duyduktan sonra tamamen umudumu kaybettim. tamam dedim 31 ocak 2019 olan transferin son gününe kadar taraftarın ağzına sakız yapılacak kalburüstü bir isim ortaya atıldı. bir güzel oyalanır dururuz, olmadık trollere prim veririz dedim.

    bugun baktığımda gelenlerden çok gidenlerin durumu daha belirgin. serdar ve ozan yolcu şuanda. forvetsizlikten çatlarken şuanda iki as stoperimiz devre arasında yol alacak. hele hele serdar'ın sözleşmesinin karşılıklı fesh edileceğini duymam ile ordan da bonservis gelmeyecek ve yerine adam alamayacağız dedim. ozan desen sakız parasına büyük kuluplere peşkeş çekilecek. maıcon'u da 3 mılyon euro'ya verelim, 3 stoper arayışına geçelim. kaza bela bir anadolu kulubu forveti de aldık mı siz sağ biz selamet.

    fatih terim de kurtaramaycak sizi ey yönetim. bugune kadar hep arkanızda durdum ama nasılsa fatih terim var diye bu kadar rahatsanız fatih terim yeni yönetimle yine yoluna devam eder ama giden siz olursunuz. basında geçen haberlerin yüzde 40'ı bile doğruysa bu skandallar sizi ipe götürür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın