• 12345
    bu başlığa sitemli şeyler yazmaya kesinlikle niyetli değildim. kötü bile olsa buraya yazmayacaktım. ama büyük heyecanla kaydolduğum, çokta uzun sayılmayacak bir süre sonra yazarlık aldığım, sonra ise gittikçe soğuk bakmaya başladığım sözlük olmuştur maalesef. dışardan daha güzeldi sanırım.

    her hangi bir konuda görüş belirtildiği zaman, hoşuna gitmeyenler anında yeşillendiriyor. arada çok sert söylemler oluyor. hatta takım kötü giderken, gene de şampiyon olacağız dediğimde dahi, çok da heveslenme, 11 puana çıkacak fark diye tepkiler almıştım. bazen sırf uğraşmamak için görüşlerimi yazmıyorum bile.

    her maç, her haber, her söylenti sonrası yangın yerine dönmesi de beni oldukça şaşırtıyor. biraz sakin kalınsa ve sadece görüşler paylaşılsa, bilgi paylaşılsa, analiz paylaşılsa, sakince, güzelce fikirler beyan edilse, yani bizim takip ettiğimiz, eski güzel zamanları gibi olsa, gerçekten çok daha faydalı bir mecra haline gelecektir. diğer türlü iyice foruma bağlamakta.

    eleştiri tabiki yapılır, herkes aynı düşünmek zorunda da değil. ama son dönem özellikle de futbolculara, teknik heyete, yönetime ya da nefes alan her hangi bir şeye saldırmak için* fırsat kollanıyor. burası böyleyse, son dönemde twitter'a falan girmeyerek doğru yapıyorum sanırım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın