• 14
    adnan öztürk trollerinin söylemidir. kusura bakmayın ama bu adam başkan olalı 1 sene olmadı. fena da gitmiyor. hataları var, sevapları var. tarzından ötürü kimisi beğenmiyor, kimisi takdir ediyor.

    ama arkadaş 3 yıllık seçiyoruz biz başkanları. en azından 2 yıl verilmesin mi bir insana? hani nerede destek? hani nerede sabır? hani nerede devamlılık? 1 senede, tamamen çökmüş galatasaray ekonomisini nasıl düzeltecek bir yönetim? yok efendim hükümetle yakınmış da onu bunu ziyaret ediyormuş. arkadaşlar hangi ülkede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama türkiye'de işler böyle yürüyor. işinizi gördürmek için oraya buraya gideceksiniz. gitmekle kalmayıp resmi yollardan gittiğinizi de ispatlayacaksınız. fotoğraflar çekilecek, hediyeler verilecek.

    yahu türkiye futbol federasyonunun başında yıldırım demirören var. bu ülkede futbol nasıl adil ve düzgün olabilir? yanına ali dürüst diye bir adamı almış, arkasında başakşehir başkanı göksel gümüşdağ ve dolayısıyla reis var. bu durumda açıklama yapmak dışında ne yapabileceksiniz?

    daha çok sayabilirim. ama gerek yok. bu iş şımarıklıktan kasıtlı bir yıpratma operasyonuna dönüştü. sosyal medyada bu işi kimlerin yaptığını biraz kaşıyınca alttan hep aynı kişi ve aynı takım çıkıyor.

    ekleme:

    kendisi dursun'dan daha iyi olduğu için değil, oldukça yeterli bir başkan olduğu için desteklenmelidir. dolar 1 haftada 7 tl'yi buldu bu ülkede. euro ise 8 tl olmuştu. size bir şey söyleyeyim mi, önümüzdeki dönemde aynı duruma gelme ihtimalimiz hala çok yüksek ve işin kötüsü bu sefer orada durmayabilir bile.

    bu şartlarda hala daha "ya nasıl bu duruma düştük ki biz?" diyenleri anlayamıyorum. evet hatalar yapmıştır. bunu söyledik. ama adama zaman verilmeli. dursun'a 3 yıl sabrettik yahu. 3 yıl. mustafa cengiz ise daha 6 ayını yen doldurdu. önceki 3 ayını saymayın.

    hiçbir türk takımı, türkiye'nin sosyal, ekonomik ve kültürel gidişatının dışında kalamaz. böyle bir hayaliniz varsa lütfen uykuya yatın. zira gerçekler çok farklı. o yüzden artık şu şımarık kapitalist tüketim saldırganlığını bırakıp, mülkiye mezunu, başarılı bir yönetici olan mustafa cengiz'in mali politikaları arkasında durun. yetti bu saçmalık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın