resim
Ozan Muhammed Kabak
Takım:Hoffenheim
Mevki:Stoper
Yaş:24
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 1160
    gomis gitmek istedi gomis suçlu. forvet alınmadı ama teknik kadrodan forvet önerisi gelmediği için getirmeyen teknik heyet suçlu (bu arada abdürrahim’in 2 tane alacağız dediği forvetler kim teknik heyetten liste gelmediyse?) sezon başlamadan görüşmeye başlamanıza rağmen, a takımda maça çıkmamış ozan sözleşme yenilemedi (bak allahın işine) ve ozan suçlu, yönetim aslanlar gibi. gece gündüz çalışıyorlar.

    ozan ile 4-5 ay önce sözleşme görüşmesi yaptılarsa cümlealem gelip beni siksin sayın sözlük. ulan 6 ay sonra sözleşmesi bitecek linnes ile halen sözleşme imzalamadınız; maça çıkmamış ozan ile sözleşme uzatmak istediğinize inanmak için babadan gerizekalı olmak lazım.

    çıkıp aslanlar gibi topunu oynamıştır. büyük bir takım istemişse, muhtemelen bizimkilerin önereceği (çap meselesi) 300 bin euro yerine 1 m euro veren bir avrupa büyüğüne gider. yolu açık olsun.

    kimse de çıkıp ozan’a bok atmasın yok efendim bilmem ne menajer yok efendim bilmem şey. kalsın, zam bile yapmayacaklar 55 bin tllik maaşına çünkü mevcut borçları ödemek için adam satmak zorundalar. sen masada 1 m alan adama 200 bin teklif edersen bu “gitmeni istyoruz” demektir güzel kardeşim. devam edin yönetimin yalanlarına inanmaya. bir tek yönetim suçsuz, yönetim kusursuz.

    en az ribery ve grosskreutz transferleri kadar büyük bir yönetilememe hatasıdır. gitmesi halinde mustafa cengiz, adını galatasaray tarihinin hak ettği kısmına yazdıracaktır 5 ay rötarla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın