resim
Ozan Muhammed Kabak
Takım:Hoffenheim
Mevki:Stoper
Yaş:24
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 1153
    kendisine 4-5 ay önce sözleşme teklif edildiğine inanmadığım genç kardeşimiz. neden mi? 4-5 ay önce yani temmuz-ağustos aylarında ozan henüz ortalıkta yoktu (yani medyatik değildi). ağustosta ozana maaşını iki katına çıkaralım deseler kabul ederdi, zira a takıma girip girmeyeceği net değildi. belki sezonda 3-5 maç oynasam yeter diyordu kendisi de. o şartlarda hangi alt yapı futbolcusu sözleşme reddeder?
    bugün yönetim kurulu yazısı alelacele yazılmış, şark kurnazlığıyla biz üstümüze düşeni yaptık deme çabasından öte değil. kişisel düşüncem, çıkarımlarım bunlar. kanaatimce sözleşme imzalayalım dendiyse bile bu celillerle aynı dönem yapıldı ve muhtemelen zam olarak da çok birşey yapılmadı.
    bunları düşünmemin arkadındaki sebepler şunlar; (1) gördüğüm kadarıyla ozan iyi galatasaraylı ve iş ahlakı olarak da standardın üstünde (2) metindeki 4-5 ay yuvarlak bir ifade ve sezon öncesine denk geliyor (3) yönetim yaz transfer sezonunda önceliği icraattan ziyade pr çalışmasına verdi ve yine bir icraat yapmadan medyayı kullanıyor olabilirler.
    özetle; durum dillendirildiği gibiyse yani ozan sözleşme imzalamaya nazlanıyorsa, bu, yönetimin iş yapma biçimindeki sıkıntılardan kaynaklıdır bana göre.
App Store'dan indirin Google Play'den alın