resim
Sadık Çiftpınar
Takım:Kasımpaşa
Mevki:Stoper
Yaş:31
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 70
    bazı oyuncular bazı takımlarda bazı teknik adamların elinde parlar. ertuğrul sağlam* zamanı tarık çamdal ve erkan zengin, rıza çalımbay* zamanı ryan donk ve eren derdiyok, şenol güneş* zamanı volkan şen ve fernandao, abdullah avcı* zamanı mahmut tekdemir ve mehmet batdal vs.

    çünkü uyum sağladıkları bir takım, kendilerinin verimli olabildiği bir oyun planı ve tek amacı kapanmak olmayan rakipler ile oynadılar. ancak, birçoğu üst seviyeye çıktığında aynı performansı gösteremedi. kiminin yeteneği yeterli olmadı, kimi ise yeteneği olsa bile baskı altında ezildi.

    sadık çiftpınar da 2 sezondur gerçekten özel bir performans sergiliyor ama yetenekleri büyük takım için kısıtlı. ayrıca, oynadığı takımda ligin en kapalı ve sistemli savunmalarından birine sahip. defansı biraz önde kurduklarındaki performansına en yakın örnek 12 mayıs 2018 galatasaray yeni malatyaspor maçının ilk 20 dakikası yaptığımız organize baskıyla attğımız gollerde direkt hatasının olması.

    mesela, bizim beğenmediğimiz ve gitsin diye beklediğimiz maicon, yeni malatyaspor gibi kapalı savunma yapan bir takımda oynasa belki de ligin en iyi stoperi görülürdü. hatırlarsanız, 2016-2017 sezonunun devre arasını başakşaher namağlup lider bitirirken yalçın ayhan en iyi stoper performansı sergiliyordu bu ligde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın