resim
Ozan Muhammed Kabak
Takım:Hoffenheim
Mevki:Stoper
Yaş:24
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 1091
    takımımızın en genç,en potansiyelli, 7,5m euro serbest kalır maddesi bulunan futbolcusudur.

    umarım fatih hocamızın kanatları altındadır ve bizi bırakıp gitmez. kendi açısından düşündüğüm zaman gitmesine kızamıyorum. bu çocuk fen lisesi mezunu, ve kıyasla iqsunun ve anlama kapasitesinin yüksek olduğunu düşünüyorum. 18 yaşında dünyaca ünlü bir kulüple anlaşıp, erasmus ortamı gibi uluslararası milletlerin gençlerinden oluşan bir altyapıya gitmesi demek hem vizyonu, hem yeteneği, hem dünya görüşü açısından bulunmaz bir nimet.

    yalnız gönül isterdi ki keşke serbest kalma maddesi olmasın, adı geçen kulüpler gelsin otursunlar masaya, 20+m euro gibi bi ücreti gözden çıkarsınlar, ozan da ne 3 sene sonra ne 5 sene sonra tam da 18 yaşındayken bu bahsettiğimiz altyapıların birinde taş gibi stoper olup dünyaca isim yapsın ve 30+ yaşında galatasarayımıza dönerek vefa borcunu ödemek adına tüm bilgi birikimini kendi gibi 3-4 stoper yetiştirmek için kullansın. böylesi hem galatasarayımız, hem milli takımımız hem de ozan için en iyi senaryo.

    şu an gitse bile bu genç kardeşimiz için üzülmeyeceğim, belki kendisi adına çok sevineceğim ama galatasarayımız adına ziyadesiyle üzüleceğim. ve bu yönetim benim adıma tüm kredisini yitirecek gözümde. zaten 10-15 yılda bir uluslararası standartlarda oyuncu çıkarıyoruz altyapımızdan ve bunu da 7,5m euroya serbest kalır maddesiyle kaçırırsak yazıklar olsun bize.

    son kez ve tekrardan umuyorum ki umarım fatih hocanın bir bildiği vardır, kanatları altındadır ve gitmemesi için bir seçenek vardır. yeni sözleşme yapılır, uefa avrupa liginde değerini daha da katlar ve gidecekse de sene sonunda yukarda bahsettiğim senaryoya göre gider.

    edit: anlam bütünlüğü
App Store'dan indirin Google Play'den alın