resim
Emre Kılınç
Takım:Samsunspor
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 51
    atanamamış yasin öztekin'dir kendisi. fiziği yetersizdir, bencildir. o meşhur galatasaray seviyesinde olmadığı kesindir. kısa boylu, zayıf pırpır kanattır kendisi. omuz omuza ilerleyemeyecek kadar zayıf, şut ve pas tercihlerini doğru yapamayacak kadar da oyun zekası yetersizdir, oyun içinde de sık sık kaybolur.
    peki iş yapmasının sebebi nedir? bileği çeviktir, süratlidir, dikine oynar hep. hırslıdır. oyun içinde sık sık kaybolan kendisi topladığı gücüyle ara ara patlama yapar. iki sene evvelki yusuf erdoğan muadilidir. hatta o biraz daha kuvvetli bir oyuncu idi.

    bu profildeki oyuncular 22 yaşından önce alınırlarsa anlarım. güçlenir, tecrübe kazanır ve tercihlerini geliştirirlerse bir iki seviye atlayıp daha üst düzey bir oyuncu olurlar. ama neredeyse 25'ine girmiş, süper lig seviyesine yeni yeni tutunmuş bir oyuncu olarak kendisi seviyemizde değildir.

    kasımpaşa'lı trezeguet kendisinden 1-2 ay daha küçük. aşırı bencilliği ve bazı mental eksiklikleri dışında kusursuz bir oyuncu. seviyeden kastım budur.

    bana kalırsa her ikisini de almam ama eğer illa düşük bütçe transferi yapacak olsam 30 yaşındaki junior fernandes'i kendisine tercih ederim. belki yetenek olarak aynı yerdeler ama junior en azından üzerine bir de kuvvetli bir oyuncu.

    ha olay tamamen bana kalsa sene başında bilal başacıkoğlu'nu tercih ederdim, hem de muğdat'in yerine.
App Store'dan indirin Google Play'den alın