• 54
    lakers kendisini alabilir mi, salary cap durumları nedir açıkçası çok hakim değilim; ancak lakers üzerine okuduğum, dinlediğim pek çok yorumda lakers' ın geleceği lonzo, ingram ve kuzma üzerine inşa ettiğinden bahsediliyor. özellikle ingram' ın çok üzerinde duruyor lakers. bir de işin diğer boyutu var tabii; davis nba' in en iyi 6 oyuncusundan biri bence şu an ve henüz 25 yaşında. yani onu aldığınızda lebron sonrasında bu kez onun üzerine bir takım inşa edip yine şampiyonluk favorilerinden biri olabilirsiniz.

    lakers' ın bir süper yıldız daha alacağını artık konuşmayan, düşünmeyen yok. herkesin aklında hala kahwi olsa da, paul george çok konuşulsa da -ki çok olası deniyor- a. davis muazzam bir hamle olur, keşke olsa. şahsen ben davis için ingram-lonzo ya da kuzma-lonzo ikilisinin bile gözden çıkarılmasını isterim ama kuzma-ingram ikilisi baya üzer beni.

    bana göre nba' in en iyi 6(6 dememin sebebi birini bile dışarıda bırakamamam) oyuncusu;

    curry, durant, lebron, davis, kahwi, antetokounmpo

    edit: cimbomluyuz biz mesajla bildirdi. p george' un lakers ihtimali yok, sezon başı 4 senelik kontrat yaptı dedi. ben baya geride kalmışım demek ki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın