resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 231
    50 kere yazdim 150 kere daha yazacagim galatasaray'dan beslenen bir kitle var, bu beslenme gerek mali gerek mevki gerekse vitrin seklinde oluyor, galatasaray'in etinden sütünden yününden besleniyorlar.

    su anda galatasaray'in mali durumu iyiye gidiyor mu, gidiyor,
    1 tane adam cikip yönetime su su su sebepten yanlis yaptiniz ve kulüp zarar etti diyebiliyor mu diyemiyor, demek ki mali olarak kulüp düzlüge giriyor (en kötü tabirle kötüye gitmiyor, dursun belasindan dolayi üstelik)

    galatasaray'in sembolü futbol dalinda her türlü pislige ragmen en fanatik fenerliye (ridvan, serdar ali, abdulkerim) göre bile sampiyonlugun 1 numarali adayi galatasaray mi evet galatasaray.
    yani futbolda da büyük bir basarisizlik sözkonusu degil (forvet transferinin de yapilacagini düsünüyorum)

    peki durum böyleyken burak elmas, ozan korkut ve bu kisileri destekleyen hesaplar neden ortami 2 günde karistirmaya calisiyorlar sizce?

    sebebinin galatasaray ve fatih terim tekrar yükselirken (cikisa gecerken) bari bu ucakta biz de kendimize yer kapalim yoksa uzun yillar yaya kalacagiz ve ucagin tekrar inmesini bekleyecegiz diye düsünmelerinin oldugunu seziyorum.

    3 büyükler icerisinde borcu alacagi düstügünde en az borclu kulüp biziz,
    yakinda kulüp tarihinin belki de en büyük sponsporluk anlasmasini imzalayacak,
    ozan, maicon, mariano, garry gibi oyuncularin satisi yapilacak,
    muhtemelen 2-3 oyuncu da gelecek,
    kisaca rüzgari arkamiza aldik ve bu rüzgari her taraftar hissediyor ki son macimizda 30000'in üzerinde seyirci geldi, simdi durum böyleyken camiada secmece yapip sadece baskana sallamak ben mevki askini arma askindan öne koyuyorum demektir.

    mustafa cengiz, terim'e, terim mustafa cengiz'e 100 defa üstelik en zor zamanda destek olmadi mi, oldu, hatta mustafa cengiz görev süremiz boyunca fatih terim ile calisacagiz, terim de cikip baskan ile aramda sorun oldugunu ima edenler kötü niyetlidir demedi mi (isteyen google'dan aratabilir).

    levent nazifoglu
    bülent tulun
    fatih altayli

    bir galatasarayli icin ne ifade ediyorsa ozan korkut ve burak elmas da onu ifade ediyor.

    tabi her seyin farkinda olanlar icin, hicbirsey bilmeyip her firsatta saga sola sallayanlar icin ayni seyi söylemem.

    bu entryi yazan kisi yani ben, dursun özbek'ten sonra ortada aday cikmayinca burak elmas olsun diye kicimi yirtmis biriyim ama gercek yüzünü son zamanlarda gayet iyi görebiliyorum, iyi ki de olmamis ve umarim da olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın