• 32883
    "fatih terim türk futbolunun vaftiz babası. kendisine 'imparator' diyorlar. herkes onu görünce titriyor ama içeride tam bir baba figürü. oyuncularla nasıl başa çıkacağını biliyor. bizim takımda herkes onun için deli oluyor. takımı şampiyon yapacağını bildikleri için böyleler."

    "birçok insan galatasaray'ın bir cadı kazanı olduğunu düşünüyor ama bence sakin bir kulüp. maçlar ve idmanlardan sonra arabama binip eve giderim.yunanistan'da mağlup olduysak yaklaşık iki saat boyunca soyunma odasında oturuyordum. çünkü taraftarlar bizi bekliyorlardı."

    "galatasaray'da maaşımı ilk gördüğümde bir süre sessiz kaldım. baş dönmesi başladı,gerçekçi değildi.ayrıca son zamanlarda galatasaray yönetimi beni ödüllendirdi.galatasaray'dan aldığım para karakterimi değiştirmedi.sadece artık hoşuma giden pahalı şeyleri alabiliyorum."

    "istanbul'daki rehberim wesley sneijder'di. büyük patron. geldiği her yerde, her şeyi belirledi, galatasaray'ın kralıydı. taraftarlar onu el üstünde taşıdı. sosyal medyada çok büyük etkisi olduğunu düşünüyorum."

    garry rodrigues
App Store'dan indirin Google Play'den alın